2022-05-14 07:56:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Becsüld meg a párodat, és a szeretetet, amit tőle kapsz

Napi horoszkóp május 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Szaturnusz fényszöge sajnos jelez feszültséget. Múló konfliktusok ezek csupán, de azért elronthatják a kedved. Próbálj meg ma alkalmazkodni másokhoz, másképp nem tudod elkerülni a veszekedéseket.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma a szokásosnál is nagyobb mértékben szükséged lehet az összpontosító, koncentráló képességedre. Nagyon sok információ ér, szinte bombáznak a jelek. De neked csak azzal szabad foglalkozni, ami közvetlenül érint. Figyelj!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap és a Szaturnusz fényszöge indokolatlan vitákat jelez. Talán tudatalatti konfliktusok törnek így felszínre, melyeknek nincs is köze ahhoz a személyhez, akivel konfliktusba keveredsz. Fontos felismeréseid lehetnek viszont ennek kapcsán.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kevesled, szűkösnek tartod a jelenlegi anyagi körülményeidet. Ezért a mai napon elhatározod, hogy utánajársz a lehetőségeidnek. Nem fogsz csalódni, mert a megoldás közelebb lehet, mintsem gondolnád.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Te igazán melegszívű ember vagy, mégis gyakran nyűgös, ingerült. Különösen az utóbbi időben. Gondolkozz el, talán túl sok terhet vállaltál magadra. A szerencse nem hagyott el, de ki is kell használnod a lehetőségeket. Segítséged volna rá!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Amit a mai napon átélsz a magánéletedben, valójában már egy régi esemény lenyomata a lelkedben. Ha képes vagy még arra, hogy tisztán lásd, és helyesen értékeld az életedet, akkor ezt önmagadnak is be kell látnod. Akkor végre te is másként fogsz reagálni.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma kellemes meglepetés érhet. Talán egy ismerős révén jutsz érdekes információhoz, vagy egy barátod lep meg valami váratlan ajándékkal, aprósággal. Az is lehet, hogy döntened kell két jó között. Válaszd a szívedhez közelebb állót!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Amit megígérsz, azt te általában betartod. Ezt másokról sajnos nem mindig lehet elmondani. Ne fojtsd vissza az efelett érzett csalódottságodat, adj hangot a bánatának. Az illető csak elfeledkezett rólad. A kárpótlás is megérkezik rövidesen!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hiúságod nem engedi neked, hogy kimutasd a vonzalmadat valaki iránt, aki után pedig vágyakozol. Nem szégyen azt sem beismerni, ha még mindig különösen vonzónak találod a régi szerelmedet. Mutasd ki végre az érzelmeidet!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Becsüld meg a párodat, és a szeretetet, amit tőle kapsz. Ma is megmutatják neked a bolygók, hogy milyen őszinték az érzéseitek. Ha szingli vagy, akkor mostanság beléphet a szerelem az életedbe egy vonzó idegen személyében.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma komoly beszélgetésbe merülhetsz egy közeli családtagoddal. Meglehet, hogy most kell szembenézned olyan problémákkal, amiket magadban nem tudtál megoldani. Itt a remek alkalom, hogy kiküszöböld a csorbát.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma rengeteg energiád van, ezért képes vagy végre olyasmivel foglalkozni, amire hivatott vagy, ami az igazi életfeladatod. Lehet, hogy ez a másokkal való foglalkozás épp. Te bennük, általuk tudsz kiteljesedni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: